Een goede website is op maat gemaakt, helemaal voor jouw merk en doelgroep.

Dit betekent dat we beginnen bij het begin, jouw boodschap. Als we weten wat je wil vertellen, aan wie en op welke manier kunnen we dit vertalen naar een concept.

We hebben het traject uitgestippeld in een aantal fases:

1. Brainstormsessie

Elk bedrijf heeft haar eigen filosofie, werk- wijze, visie en missie. De dingen die Monsieur Saucisson uniek maken. Iedere ondernemer moet zich dit afvragen, want als jij niet weet wat je aan je klant of bezoeker moet vertellen, dan weten wij dat ook niet! Onder het genot van een bak koffie kunnen we dit uitwerken.

2. Wireframes

Wireframes zijn eigenlijk niets meer dan een blauwdruk van je website. Net zoals een architect zijn gebouwen schetst, maken we bij Internetaap een schematische weergave van jouw website. Dit is belangrijk omdat het ons dwingt tot nadenken. Nadenken over de hoeveelheid inhoud, de positionering hiervan, de call-to-actions en visuele ondersteuners.

3. Ontwerp

Over deze blauwdruk maken we een ontwerp. Helemaal in de juiste stijl. Beleving van sfeer, emotie en de juiste look-and-feel ontstaan in dit proces. Pas als we helemaal tevreden zijn over het ontwerp gaan we door naar de volgende fase: de ontwikkeling.

4. Ontwikkeling

We garanderen kwaliteit door de nieuw- ste technieken te gebruiken, zoals HTML5, CSS3 en LESS. Alles komt uit eigen keuken, van concept tot aan realisatie. Uiteraard volledig responsive. We ontwikkelen bijna al onze websites in WordPress. WordPress is het best ondersteunde open-source platform ter wereld. We kunnen hier snel en veilig mee ontwikkelen, en dankzij de flexibiliteit gaan we altijd mee in de tijd.